skip to Main Content
 • Betrokken
 • Snel en duidelijk
 • Resultaat
 • Persoonlijk
 • 25 jaar ervaring

Familierecht advocaat

Familierecht advocaat bij Messink Advocatuur

Heeft u advies of juridische hulp nodig bij zaken die vallen binnen het personen- of familierecht? Bent u op zoek naar een betrouwbaar advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in personen- of familierecht? Daarnaast u ook kan adviseren over alimentatie? Dan bent u bij Messink Advocatuur aan het juiste adres! Bij Messink Advocatuur vindt u een familierecht advocaat die verstand van zaken heeft. Elke uitdaging wordt met enthousiasme aangepakt, en met meer dan 25 jaar ervaring weet Messink uw zaak naar tevredenheid op te lossen. Elke kwestie vraagt om deskundigheid en ervaring, en geen enkele zaak is hetzelfde. Als u kiest voor een personen- en familierecht advocaat van Messink Advocatuur het gewenste resultaat wordt behaald met persoonlijke aandacht en expertise. Neem contact op met Messink Advocatuur en vraag juridisch advies of hulp aan een gespecialiseerde familierecht advocaat!

Sociaal zekerheidsrecht

Dé specialist in personen- en familierecht

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde personen- en familierecht advocaat? Dan zit u goed bij Messink Advocatuur! Het personen- en familierecht omvat alle juridische zaken die verbonden zijn aan een persoon, in de brede zin van het woord. Personen- of familierecht gaat dus over samenleven, kinderen, familie en alimentatie. Het familierecht is heel breed, en gaat over aspecten van (voor) de geboorte tot (na) de dood. Messink Advocatuur staat u met raad en daad bij als u op zoek bent naar een ervaren en gespecialiseerde familierecht advocaat!

Echtscheiding

Een belangrijk onderdeel van familierecht is een echtscheiding. Messink Advocatuur helpt u bij de juridische aspecten omtrent uw scheiding, zowel voor advies als voor hulp. Denk daarbij aan het begeleiden van een echtscheidingsprocedure of hulp en advies bij conflicten over het ouderlijk gezag, alimentaties en omgangskwesties. Bij een echtscheiding komen vaak veel emoties los en er zal veel veranderen in het leven van u en uw kinderen. En juist daarom is het belangrijk dat er duidelijke afspraken worden gemaakt. Dit zorgt voor rust en structuur en zo kunt u uw nieuwe leven opnieuw inrichten. Bent u op zoek naar een familierecht advocaat die gespecialiseerd is in de juridische zaken rondom een echtscheiding? Neem contact op met Messink Advocatuur!

Voordelen bij Messink Advocatuur

Zoekt u een familierecht advocaat bij een betrouwbaar advocatenkantoor? Bij Messink Advocatuur geniet u van vele voordelen. U kunt bij ons kosteloos een kennismakingsgesprek aanvragen. In dit gesprek kunt u de situatie uitleggen, vragen stellen over alimentatie, waarna wij een reëel kostenplaatje maken en uw kansen inschatten. Zo zorgen wij ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan tijdens het proces. Daarna kunt u geheel vrijblijvend besluiten of u met ons wilt samenwerken. Kiest u een familierecht advocaat bij Messink Advocatuur, dan krijgt u:

 • Een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in personen- en familierecht
 • Een advocaat die persoonlijk contact erg belangrijk vindt
 • Duidelijke communicatie
 • Een familierecht advocaat die resultaatgericht elke uitdaging

Andere zaken in personen- en familierecht

Echtscheiding is slechts één van de zaken waar het personen- en familierecht zich over buigt. Naast echtscheiding omvat het personen- of familierecht ook zaken als bijvoorbeeld naamsverandering of alimentatie. Welke uitdaging u ook heeft, een gespecialiseerde personen recht advocaat van Messink Advocatuur zorgt ervoor dat uw belangen op de juiste manier behartigd worden.

Messink advocatuur over ons

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u een gespecialiseerde familierecht advocaat? Bent u op zoek naar een advocatenkantoor dat u advies geeft of helpt bij bijvoorbeeld een echtscheiding? Laat u adviseren door een ervaren en gedreven advocaat van Messink Advocatuur. Bij ons kunt u terecht als u niet verrast wil worden door bijvoorbeeld hoge kosten. Plan vandaag nog een kennismakingsgesprek in en leg uw situatie uit. Daarna krijgt u van ons een kosteninschatting en kijken we naar uw kansen. Beslis daarna geheel vrijblijvend of u met ons wilt samenwerken. Laat uw gegevens achter op het contactformulier op onze website, dan reageren wij zo spoedig mogelijk. U kunt ook mailen naar info@messinkadvocatuur.nl. Bellen kan ook naar dit telefoonnummer 024-7510100. Messink Advocatuur helpt u graag als u op zoek bent naar een personen- of familierecht advocaat!

Contact opnemen

Vrijblijven kennismakingsgesprek of meer informatie aanvragen


  Back To Top