skip to Main Content
  • Betrokken
  • Snel en duidelijk
  • Resultaat
  • Persoonlijk
  • 25 jaar ervaring

Advocaat Nijmegen

De voordelen bij Messink Advocatuur

Bent u op zoek naar een betrouwbare advocaat in Nijmegen? Dan zit u goed bij Messink Advocatuur. Onze advocaat in Nijmegen heeft verstand van zaken over familierecht, contractenrecht of strafrecht. Maak geheel vrijblijvend kennis met een gespecialiseerde advocaat, die uw kansen inschat en gelijk de kosten berekent. Als u kiest voor Messink Advocatuur, weet u zeker dat u vooraf een reƫle inschatting krijgt van de kosten en komt u niet voor verrassingen te staan. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Sociaal zekerheidsrecht

Onze specialisatie in strafrecht

Laat uw strafrechtzaken door Messink Advocatuur regelen. Met meer dan 25 jaar ervaring kunt u bij mij terecht als u op zoek bent naar een eerlijke advocaat in Nijmegen. Het strafrecht geldt voor elke burger. Wanneer u een strafrechtelijk feit gepleegd heeft, heeft u in Nederland recht op een strafrechtadvocaat. De keuze voor een advocaat is hierin natuurlijk erg belangrijk. U wilt immers dat uw advocaat uw belangen zo goed mogelijk behartigt. Als u in Nijmegen kiest voor een advocaat van Messink Advocatuur, weet u zeker dat u op de juiste manier wordt voorbereid op de rechtszaak en kunt u verzekerd zijn van een goede representatie tijdens de duur van de zaak. Meer weten over een strafrechtadvocaat in Nijmegen? Neem contact met ons op!

Expertise gebieden

Naast strafrecht en familierecht zijn er nog tal van andere expertise gebieden waar Messink Advocatuur u graag in begeleidt. Dit is waar u een advocaat in Nijmegen voor in kunt schakelen:

Uw expert in familierecht

Naast de specialisatie in strafrecht, is het advocatenkantoor van Messink Advocatuur ook gespecialiseerd in familierecht. Familierecht is onderdeel van het burgerrecht en bevat allerlei zaken die te maken hebben met een huwelijk, kinderen of een erfenis. Het bekendste voorbeeld is natuurlijk een echtscheiding, maar ook naamsverandering, pensioenskwesties of partneralimentaties vallen binnen het familierecht. Bent u op zoek naar een eerlijke advocaat in Nijmegen voor juridisch advies omtrent familierecht? Plan dan een kennismakingsgesprek in, leg de situatie voor en ontvang deskundig advies.

Neem contact op vanuit Nijmegen!

Bent u op zoek naar een advocaat in Nijmegen die u adviseert en begeleidt? Zoekt u iemand die gespecialiseerd is in familierecht of strafrecht? Of wilt u een vrijblijvende kennismaking met een advocaat die verstand van zaken heeft omtrent contractenrecht of arbeidsrecht? Neem contact op met Messink Advocatuur. U kunt uw contactgegevens op de website achterlaten. U kunt ook bellen naar 024-7510100 of een mail sturen naar info@messinkadvocatuur.nl. Bij Messink Advocatuur bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een betrouwbare advocaat in Nijmegen!

Contact opnemen

Vrijblijven kennismakingsgesprek of meer informatie aanvragen


    Back To Top