skip to Main Content
  • Betrokken
  • Snel en duidelijk
  • Resultaat
  • Persoonlijk
  • 25 jaar ervaring

Advocaat Wijchen

Over Messink Advocatuur

Bent u op zoek naar een betrouwbare advocaat in Wijchen? Dan bent u bij Messink Advocatuur zeker aan het juiste adres. Messink Advocatuur is een advocatenkantoor met meer dan 25 jaar ervaring. Messink Advocatuur u over allerlei juridische zaken en is gevestigd in het prachtige Wijchen. Messink Advocatuur helpt u als u op zoek bent naar een advocaat die verstand van zaken heeft over bijvoorbeeld familierecht, ontslagrecht of sociaal zekerheidsrecht. Bij het advocatenkantoor staat betrokkenheid centraal. Persoonlijk contact is daarbij natuurlijk cruciaal. De communicatie tussen u en de advocaat verloopt soepel en duidelijk en zo wordt het optimale resultaat behaald. Bent u op zoek naar een betrouwbare en doelgerichte advocaat in Wijchen? Neem contact op met onderstaande gegevens!

Sociaal zekerheidsrecht

Specialisatie in personen- en familierecht

Messink Advocatuur is onder andere gespecialiseerd in personen- en familierecht. Zoekt u een advocaat in Wijchen die u helpt bij uw scheiding of erfenis? Daarbij helpt Messink u graag. Familierecht omvat alle juridische aspecten die te maken hebben met een huwelijk, kinderen, familie, erfenissen, het schenken van vermogen en het afwikkelen van nalatenschappen binnen een familie. Bij zaken rondom familierecht komen vaak sterke emoties kijken, en komt men voor ethische keuzes te staan. De gevolgen van die keuzes zijn vaak groot, dus is het van belang dat u goed advies krijgt. Messink Advocatuur helpt u graag als u op zoek bent naar een advocaat in Wijchen die adviseert en hulp biedt met zaken als partner- en kinderalimentatie, omgangsregelingen en het afwikkelen van nalatenschappen. Bij Messink Advocatuur kunt u vrijblijvend en kosteloos een afspraak plannen voor een kennismakingsgesprek, waarin we uw situatie in kaart brengen. U krijgt advies over de beste opties, waarna u een doordachte keuze kunt maken.

Expertise gebieden

Naast strafrecht en familierecht zijn er nog tal van andere expertise gebieden waar Messink Advocatuur u graag in begeleidt. Dit is waar u een advocaat in Nijmegen voor in kunt schakelen:

Messink Advocatuur: kennis over verschillende rechtsgebieden

Personen- en familierecht zijn niet de enige zaken die behandeld worden. Messink Advocatuur helpt u ook graag als u op zoek bent naar een advocaat in Wijchen voor de relatie tussen u en uw werknemer, huurder of cliënt. Messink Advocatuur is ook werkzaam op andere rechtsgebieden, zoals strafrecht, contractenrecht en arbeidsrecht. Zoekt u een open en eerlijke advocaat in Wijchen? Wilt u achteraf niet verrast worden door onverwachte kosten en zoekt u een advocatenkantoor met jarenlange ervaring? Neem contact op met onderstaande gegevens en maak een afspraak met uw advocaat in Wijchen!

Neem contact op met dé advocaat in Wijchen!

Zoekt u een advocaat in Wijchen die verstand heeft van arbeidsrecht, strafrecht of contractenrecht? Of zoekt u een advocaat in Wijchen die gespecialiseerd is in familierecht? Plan een kennismakingsgesprek in met Messink Advocatuur en laat u helpen door een ervaren advocaat. U kunt uw contactgegevens op de website achterlaten. U kunt ook bellen naar 024-7510100 of een mail sturen naar info@messinkadvocatuur.nl. Messink Advocatuur helpt u graag als u op zoek bent naar een betrouwbare advocaat in Wijchen!

Contact opnemen

Vrijblijven kennismakingsgesprek of meer informatie aanvragen


    Back To Top