skip to Main Content
  • Betrokken
  • Snel en duidelijk
  • Resultaat
  • Persoonlijk
  • 25 jaar ervaring

Advocaat Grave

Over Messink Advocatuur

Bent u op zoek naar een advocaat in Grave? Messink is de expert op verschillende rechtsgebieden. Messink Advocatuur is gespecialiseerd in strafrecht en personenrecht. Verder kunt u bij ons terecht als u hulp of advies nodig heeft in contractenrecht of arbeidsrecht. Benieuwd wat Messink Advocatuur voor u kan betekenen? Neem contact op met onderstaande gegevens!

Specialisatie in strafrecht en familierecht

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde advocaat in Graven? Bij Messink Advocatuur vindt u een advocaat die gespecialiseerd is in strafrecht en familierecht. Als een Nederlander een strafbaar delict op zijn of haar naam heeft staan, heeft hijj recht op een strafrechtadvocaat. Bij Messink Advocatuur vindt u een specialist in strafrecht. Maar ook als u op zoek bent naar een advocaat in Grave die kennis heeft over familierecht, bent u bij Messink Advocatuur aan het juiste adres. Familierecht omvat alle juridische zaken die te maken hebben met personen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan echtscheidingen, naamsverandering of erfenissen. U kunt zich voorstellen dat juridische zaken omtrent familierecht vaak veel emoties met zich meebrengen. Kies daarom voor de hulp van een gespecialiseerde advocaat in Grave.

Sociaal zekerheidsrecht

Voordelen bij Messink Advocatuur

Bent u op zoek naar een advocaat in Grave? U kunt bij ons kosteloos een kennismakingsgesprek inplannen. In dat gesprek krijgt u de gelegenheid om de situatie uit te leggen. Daarna krijgt u te horen wat de kosten worden en welke kansen u heeft. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en eerlijke advocaat in Grave, kunt u bij Messink Advocatuur zeker terecht. Geniet ook van de volgende voordelen:

Contractenrecht en arbeidsrecht bij Messink Advocatuur

Naast strafrecht en familierecht kunt u bij Messink Advocatuur ook terecht voor zaken omtrent contractenrecht of arbeidsrecht. Contractenrecht heeft te maken met juridische zaken die een overeenkomst tussen twee of meerdere partijen betreffen. Denkt u bijvoorbeeld aan contracten tussen leverancier en afnemer. En bent u op zoek naar een advocaat in Grave die u adviseert over het arbeidsrecht, dat gaat over de relatie tussen werkgever en werknemer? Ook dan zit u goed bij Messink Advocatuur. Wilt u meer weten over arbeidsrecht of contractenrecht? Neem contact op!

Meer informatie? Neem contact op!

Bent u op zoek naar een advocaat in Grave die verstand heeft van familierecht, strafrecht, arbeidsrecht of contractenrecht? Neem contact op met Messink Advocatuur! Plan kosteloos een kennismakingsgesprek in, leg de situatie voor en bepaal daarna vrijblijvend of wij iets voor u kunnen betekenen. Wilt u meer informatie? Laat uw gegevens achter op het contactformulier hier op deze website. U kunt ook bellen naar 024-7510100 of een mail sturen naar info@messinkadvocatuur.nl. Messink Advocatuur helpt u graag als u op zoek bent naar een eerlijke en betrouwbare advocaat in Grave!

Contact opnemen

Vrijblijven kennismakingsgesprek of meer informatie aanvragen


    Back To Top