skip to Main Content
  • Betrokken
  • Snel en duidelijk
  • Resultaat
  • Persoonlijk
  • 25 jaar ervaring

Advocaat Boven-Leeuwen

Uw advocaat in Boven-Leeuwen en omgeving

Heeft u behoefte aan een betrouwbare advocaat in Boven-Leeuwen die van doorpakken weet? Neem dan snel contact op met Messink Advocatuur. Onze advocaat in Boven-Leeuwen staat voor u klaar om u bij te staan in zaken die te maken hebben met onder andere familierecht, contractenrecht en/of strafrecht. Geheel vrijblijvend kennismaken met een gespecialiseerde advocaat van Messink Advocatuur in het rechtsgebied waarbij u hulp nodig heeft, kan dus nooit kwaad. Onze advocaat kan uitstekend inschatten of uw zaak kans van slagen heeft in vergelijking tot de kosten die ermee gemoeid zijn. U weet dan direct waar u aan toe bent. U komt dus niet voor onaangename verrassingen te staan. Kunnen wij u meer vertellen over het inschakelen van onze advocaat in Boven-Leeuwen? Onderstaand leest u er sowieso meer over. Maar uiteraard is een beller altijd sneller. U kunt dus ook direct telefonisch contact met ons opnemen voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Sociaal zekerheidsrecht

In strafrecht gespecialiseerde advocaat

Heeft u een in strafrecht gespecialiseerde advocaat nodig? Laat u dan bijstaan door onze strafrechtadvocaat. Met meer dan 25 jaar ervaring kunt u bij Messink Advocatuur terecht voor de juridische hulp van een betrouwbare advocaat in Boven-Leeuwen. Strafrecht is van toepassing op elke burger in Nederland en daarmee ook in Boven-Leeuwen. Wordt u verdacht van het plegen van een strafbaar feit? Of heeft u dat daadwerkelijk gedaan? U heeft altijd recht op juridische bijstand van een strafrechtadvocaat in Boven-Leeuwen. Mag u zelf uw strafrecht advocaat uitzoeken? Ja, dat mag! Sterker nog: het is belangrijk dat u de strafrechtadvocaat selecteert waarvan u overtuigd bent dat deze bij u past. Deze advocaat moet uw zaak namelijk zo goed mogelijk behartigen. Dan is kiezen voor uw advocaat in Boven-Leeuwen waarschijnlijk niet lastig. Laat u vertegenwoordigen door de advocaat van Messink Advocatuur. U weet dan zeker dat u goed wordt voorbereid op uw rechtszaak. Wilt u meer weten over het inschakelen van een strafrechtadvocaat in Boven-Leeuwen? Neem dan gerust contact met ons op!

Strafrecht en andere rechtsgebieden

Messink Advocatuur adviseert en helpt u ook graag als u op zoek bent naar een advocaat in Boven-Leeuwen die verstand heeft van strafrecht. Plan vandaag nog een kennismakingsgesprek in en leg de situatie uit. Beslis daarna geheel vrijblijvend of wij gaan samenwerken. Als u kiest voor een advocaat van Messink Advocatuur, weet u zeker dat u goed wordt voorbereid op het proces en dat uw belangen op de juiste manier behartigd worden. Bent u op zoek naar een advocaat in Boven-Leeuwen die verstand heeft van arbeidsrecht of familierecht? Neem contact op met onderstaande gegevens! U kunt bij ons terecht voor een:

Arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht

U kunt ook juridisch bijgestaan worden door een advocaat met een specialisatie arbeidsrecht. Deze advocaat is gepokt en gemazeld op het gebied van rechten en regels die te maken hebben met de juridische verhoudingen tussen werknemers en werkgevers. Het arbeidrecht gaat namelijk in op het moment dat twee partijen een arbeidsovereenkomst met elkaar sluiten. In het arbeidsrecht wordt de positie van de werknemer versterkt en beschermd. De verhoudingen tussen werknemers en werkgevers zijn in beginsel namelijk nooit gelijkwaardig. Loopt u tegen problemen op uw werk aan die kunnen uitmonden in een Arbeidsgeschil? En heeft u hiervoor een advocaat in Boven-Leeuwen met arbeidsrecht in zijn of haar portefeuille? Of u nu bijstand nodig heeft op het gebied van ontslagrecht, loongeschillen, uitkeringen, arbeidsvoorwaarden, aansprakelijkheid en/of ondersteuning bij een reorganisatie, schorsing, een procedure met het UWV of een ander soort voorval waarmee u het niet eens bent; neem dan contact met ons op en wij zoeken uit wat we voor u op juridisch gebied voor u kunnen betekenen.

Familierecht advocaat in Boven-Leeuwen

Bij Messink kunt u ook een beroep doen op de expertise van onze advocaat die gespecialiseerd is in het familierecht. Dit rechtsgebied maakt deel uit van het burgerrecht en handelt over zaken die te maken hebben met het huwelijk, met kinderen of een erfenis. Het bekendste voorbeeld binnen familierecht is natuurlijk het fenomeen echtscheiding, maar ook zaken als een naamsverandering, een pensioenkwestie of een partneralimentatie behoren tot het familierecht. Heeft u derhalve een deskundige advocaat in Boven-Leeuwen nodig om te adviseren over familierecht? Plan dan snel een kennismakingsgesprek in, leg ons uw situatie voor en u krijgt deskundig advies en/of de juiste juridische bijstand.

Contractenrecht/overeenkomstenrecht

Ook voor contractenrecht vindt u bij Messink Advocatuur een advocaat in Boven-Leeuwen die u kan ondersteunen. Contractenrecht is ook bekend onder naam overeenkomstenrecht en valt onder het verbintenissenrecht. Contractenrecht houdt zich bezig met contracten die gesloten worden tussen twee of meerdere partijen. In zo’n contact staat opgetekend welke afspraken en verplichtingen de partijen bij en met elkaar moeten nakomen. Zit er een kink in de kabel? Dan bestaat er een gerede kans dat er een conflict ontstaat. Messink Advocatuur is u graag van dienst als het gaat om het opstellen van een contract waarmee u voorkomt dat er op termijn een geschil kan ontstaan. Onze advocaat helpt u daar in Boven-Leeuwen graag mee.

Contact met Messink Advocatuur

Bent u op zoek naar een advocaat in Boven-Leeuwen die u adviseert en begeleidt op het gebied van familierecht, strafrecht, contractenrecht of arbeidsrecht? Of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze advocaat in Boven-Leeuwen inplannen die verstand van zaken heeft in een ander rechtsgebied? Neem in alle gevallen contact op met Messink Advocatuur en u hoort direct op welke rechtsgebieden wij u deskundig kunnen bijstaan. U kunt uw contactgegevens op het contactformulier invullen. Uiteraard kunt ook bellen naar nummer 024 751 01 00, of een mail sturen naar info@messinkadvocatuur.nl.. Bij Messink Advocatuur bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een betrouwbare advocaat in Boven-Leeuwen!

Contact opnemen

Vrijblijven kennismakingsgesprek of meer informatie aanvragen


    Back To Top