skip to Main Content
 • Betrokken
 • Snel en duidelijk
 • Resultaat
 • Persoonlijk
 • 25 jaar ervaring

Echtscheidingsadvocaat

Over Messink Advocatuur

Bent u op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in de buurt? Neem contact op met Messink Advocatuur! Als u op zoek bent naar een gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat, moet u bij Messink Advocatuur zijn. Plan een kennismakingsgesprek in en leg de situatie aan ons voor. Daarna adviseren wij u en geven wij u een inschatting van de kosten. Ten slotte beslist u geheel vrijblijvend of u de samenwerking met Messink Advocatuur aan wilt gaan. Zoekt u een betrouwbare echtscheidingsadvocaat? Neem contact op met onderstaande gegevens!

Sociaal zekerheidsrecht

Een echtscheidingsadvocaat bij Messink Advocatuur

Staat u voor een scheiding en bent u op zoek naar een betrouwbare advocaat die u door deze moeilijke periode heen helpt? Dan zit u goed bij Messink Advocatuur. U vindt een echtscheidingsadvocaat met verstand van zaken en jarenlange ervaring. Het advocatenkantoor is gespecialiseerd in het familierecht, met name in echtscheidingszaken. Als u kiest voor een echtscheidingsadvocaat van Messink Advocatuur, krijgt u een open en betrouwbare advocaat die met enthousiasme de uitdaging aangaat. Meer weten over het werk van een echtscheidingsadvocaat? Lees dan snel verder!

Wat doet een echtscheidingsadvocaat?

Een echtscheidingsadvocaat van Messink Advocatuur helpt u met de verschillende zaken die geregeld moeten worden. U moet bijvoorbeeld een ouderschapsplan maken. Deze zaken moeten met heldere afspraken worden geregeld en hierbij kunt u waarschijnlijk wel de hulp van een echtscheidingsadvocaat gebruiken! Ook over de verdeling van de huwelijksgoederengemeenschap moeten heldere afspraken gemaakt worden. Daarnaast kan het zo zijn dat de huwelijkse voorwaarden juridisch gezien ingewikkeld zijn, bijvoorbeeld wanneer u of uw partner een onderneming heeft. Bent u op zoek naar een echtscheidingsadvocaat die verstand heeft van al dit soort zaken? Neem contact met ons op!

Voordelen bij Messink Advocatuur

Als u kiest voor Messink Advocatuur, geniet u van veel voordelen. Zo kunt u kosteloos een kennismakingsgesprek inplannen en uw situatie voorleggen. Daarna krijgt u advies en bepaalt u of u met Messink Advocatuur wilt samenwerken. Omdat een echtscheiding vaak veel emoties losmaakt bij u en uw kinderen, is het van belang dat u een professionele en betrokken echtscheidingsadvocaat krijgt, die afspraken helder op papier zet. Als u kiest voor Messink Advocatuur, krijgt u:

 • Een betrokken echtscheidingsadvocaat
 • Snelle en duidelijke communicatie
 • Resultaatgerichte professional
 • Een echtscheidingsadvocaat die persoonlijk contact belangrijk vindt

Hulp van een advocaat bij alimentatie

Een van de dingen waar een rechter goed naar kijkt, is het ouderschapsplan dat u en uw (ex) partner gemaakt hebben. In dat ouderschapsplan staan verschillende zaken. Denk bijvoorbeeld aan partneralimentatie of kinderalimentatie. Bij partneralimentatie zijn verschillende elementen van belang. Ten eerste berekent u de kosten om de alimentatiegerechtigde van levensonderhoud te voorzien. Hoeveel heeft hij of zij nodig? Daarna kijkt u naar hoeveel de alimentatiegerechtigde zelf kan betalen uit zijn of haar eigen inkomen of vermogen. Ten slotte kijkt u naar de draagkracht: is degene die alimentatieplichtig is in staat om de behoefte van de alimentatiegerechtigde aan te vullen? En zo ja, met welk deel? Ook bij het bepalen van een gerechtigd bedrag om maandelijks te betalen aan kinderalimentatie komen veel zaken kijken. Bij een alimentatieberekening wordt rekening gehouden met 140 verschillende elementen. Het minimale bedrag voor kinderalimentatie is 25 euro per maand, per kind. Er zit geen maximum bedrag aan kinderalimentatie; dit is volledig afhankelijk van uw inkomen of uw vermogen. Laat u adviseren door een echtscheidingsadvocaat van Messink Advocatuur!

Verschillende opties bij een echtscheiding

Als u in een scheiding ligt zijn er verschillende opties die u kunt overwegen. Als u en uw partner het eens zijn met elkaar kunt u kiezen voor een gezamenlijk verzoek. Dit betekent dat u dezelfde echtscheidingsadvocaat heeft. Het grote voordeel van deze optie is dat u goedkoper uit bent, omdat er maar één tarief gerekend wordt. De tweede optie is een eenzijdig verzoek. Komt u er niet uit met uw (ex)partner en ligt u in conflict? Dan dient u een eenzijdig verzoek in. U krijgt dan beiden een andere echtscheidingsadvocaat. Een derde optie is een echtscheidingsadvocaat bij voorlopige voorziening. Deze optie wordt gebruikt als er spoed is. Dit betekent dat de rechter een voorlopige uitspraak doet totdat er een definitieve uitspraak gedaan wordt. Zoekt u een echtscheidingsadvocaat die u helpt bij één van deze opties? Neem contact op met Messink Advocatuur!

Messink advocatuur over ons

Meer informatie? Neem contact op!

Bent u op zoek naar een echtscheidingsadvocaat bij u in de buurt? Wilt u meer weten over een echtscheidingsadvocaat van Messink Advocatuur? Plan een kennismakingsgesprek in en laat u adviseren door een echtscheidingsadvocaat. Beslis daarna vrijblijvend of u in zee gaat met een echtscheidingsadvocaat van Messink Advocatuur. Neem contact met ons op! Dat kan via het formulier op de website, als u uw contactgegevens achterlaat, reageren wij zo spoedig mogelijk! Maar natuurlijk kunt u ons ook bellen naar 024-7510100 of een mail sturen naar info@messinkadvocatuur.nl. Messink Advocatuur helpt u aan een betrouwbare echtscheidingsadvocaat!

Contact opnemen

Vrijblijven kennismakingsgesprek of meer informatie aanvragen


  Back To Top