skip to Main Content
 • Betrokken
 • Snel en duidelijk
 • Resultaat
 • Persoonlijk
 • 25 jaar ervaring

Advocatenkantoor

Over Messink Advocatuur

Bent u op zoek naar een betrouwbare advocaat met verstand van zaken? Dan kunt u bij advocatenkantoor Messink Advocatuur terecht! U vindt bij ons een ervaren advocaat met actuele kennis en expertise op verschillende rechtsgebieden. Messink Advocatuur kan u helpen met een advocaat die verstand van zaken heeft over contractenrecht, arbeidsrecht, familierecht en strafrecht. Als u kiest voor een advocaat van Messink Advocatuur, kiest u voor een gespecialiseerde advocaat! Bent u op zoek naar een advocatenkantoor bij u in de buurt? Neem contact op met onderstaande gegevens!

Messink advocatuur contractenrecht advocaat

Een kennismakingsgesprek bij het advocatenkantoor

Persoonlijk contact staat bij advocatenkantoor Messink Advocatuur hoog in het vaandel. Daarom kunt u bij ons een kennismakingsgesprek inplannen en uw situatie voorleggen. Daarna krijgt u van ons advies en schatten wij uw kansen in. Ook kijken wij naar welke kosten u kunt verwachten en of u een bijdrage krijgt van de overheid. Dit doen we zodat u niet achteraf nog verrast wordt door hoge kosten of een teleurstellende uitslag. U kunt na afloop vrijblijvend kiezen of u een samenwerking aan wilt gaan met een advocaat van advocatenbureau Messink Advocatuur!

Wat krijgt u bij Messink Advocatuur?

Als u kiest voor advocatenbureau Messink Advocatuur geniet u van veel voordelen. Zo vindt u bij ons een open en eerlijke advocaat, die verstand van zaken heeft over verschillende rechtsgebieden. Advocatenbureau Messink Advocatuur is gespecialiseerd in strafrecht en familierecht, met name in echtscheidingsprocedures. U heeft de volgende voordelen als u kiest voor een advocaat van advocatenkantoor Messink Advocatuur:

 • Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel
 • Bij Messink Advocatuur hebben we duidelijke communicatie
 • U krijgt een advocaat met meer dan 25 jaar ervaring
 • Messink Advocatuur is resultaatgericht
 • U krijgt een betrokken advocaat

Gespecialiseerd advocatenkantoor

Advocatenkantoor Messink Advocatuur is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden, onder andere in het strafrecht. Als u verdacht wordt van een overtreding of een misdrijf heeft u als Nederlands burger altijd recht op een strafrechtadvocaat. Bij Messink Advocatuur vindt u een eerlijke en betrouwbare advocaat die verstand heeft van het strafrecht. Deze advocaat helpt u met de voorbereiding op het proces in de rechtszaal. Een goede voorbereiding is essentieel, omdat goed voorwerk strafvermindering kan opleveren. Daarnaast kunt u erop rekenen dat uw belangen op de juiste manier behartigd worden. Wilt u binnenkort kennismaken met een strafrechtadvocaat van advocatenkantoor Messink Advocatuur? Neem dan contact op!

Gespecialiseerd in familierecht

Advocatenkantoor Messink Advocatuur is ook gespecialiseerd in familierecht, ofwel personenrecht. Familierecht is een zeer breed begrip binnen het burgerlijk recht en omvat alle juridische aspecten rond het leven van een persoon. Zelfs van (voor) de geboorte tot (na) het sterven. Denk bijvoorbeeld aan naamsverandering, vermogensbeheer en nalatenschappen. Het bekendste voorbeeld waarbij familierecht om de hoek komt kijken, is juridische aspecten rondom een echtscheiding. Lees snel verder en ontdek wat Messink Advocatuur voor u kan betekenen!

Messink advocatuur over ons

Echtscheidingsprocedures met een ervaren advocaat

Een echtscheiding brengt altijd veel emoties naar boven. Daarom is het belangrijk dat u een betrouwbare en betrokken advocaat aan uw zijde heeft, zodat er uiteindelijk heldere afspraken gemaakt worden. Als u kinderen heeft, is het de bedoeling dat u een ouderschapsplan opstelt. Laat u daarbij adviseren door een advocaat van advocatenkantoor Messink Advocatuur. Belangrijk in het ouderschapsplan is bijvoorbeeld kinderalimentatie. Kinderalimentatie is wettelijk verplicht en vloeit voort uit de zorgplicht voor uw kinderen. Kinderalimentatie is een bedrag dat maandelijks betaald wordt, tot de kinderen 21 jaar oud zijn. Daarnaast bevat het ouderschapsplan zaken als bij wie de kinderen gaan wonen en wie welke eigendommen krijgt. Als u geen kinderen heeft, bestaat er ook partneralimentatie. Om het bedrag van de partneralimentatie te bepalen, wordt eerst gekeken naar de kosten van levensonderhoud, daarna hoe dit betaald kan worden en tot slot wordt er gekeken naar de draagkracht. Messink Advocatuur helpt u graag als u op zoek bent naar een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in echtscheidingsprocedures.

Contractenrecht bij advocatenkantoor Messink Advocatuur

Ook als u op zoek bent naar een advocaat die expertise heeft op het gebied van contractenrecht, bent u bij advocatenkantoor Messink Advocatuur aan het juiste adres. Contractenrecht gaat vaak over overeenkomsten die gesloten worden tussen twee of meerdere partijen. Zo’n overeenkomst bestaat vaak uit afspraken en verplichtingen die elke partij moet nakomen. Als dat niet gebeurt, ontstaat er vaak een conflict. Messink Advocatuur helpt u ook graag met het opstellen van een overeenkomst. Het is namelijk essentieel dat overeenkomsten duidelijk zijn en heldere afspraken bevatten. Informeer bij advocatenkantoor Messink Advocatuur over de mogelijkheden!

Messink advocatuur arbeidsrecht advocaat

Arbeidsrecht bij Messink Advocatuur

Heeft u juridisch advies nodig over een arbeidsrechtelijke kwestie? Ook dan kunt u terecht bij advocatenkantoor Messink Advocatuur! Arbeidsrecht gaat over de relatie tussen werknemers en werkgevers. Als er een arbeidsovereenkomst gesloten is tussen beide partijen, betekent dit vaak dat de positie van de werknemer beschermd wordt. Het kan zijn dat er een arbeidsconflict ontstaat, vaak door veranderingen in het arbeidsrecht. Messink Advocatuur is er voor u als u op zoek bent naar een advocaat imet verstand van zaken over de meest actuele veranderingen op het gebied van arbeidsrecht.

Meer informatie? Neem contact op!

Heeft u een betrouwbare advocaat nodig? Neem contact op met advocatenkantoor Messink Advocatuur. U kunt uw contactgegevens achterlaten op het contactformulier op deze website. U kunt ook bellen naar 024-7510100 of een mail sturen naar info@messinkadvocatuur.nl. Voor een betrouwbare advocaat moet u bij advocatenkantoor Messink Advocatuur zijn!

Contact opnemen

Vrijblijven kennismakingsgesprek of meer informatie aanvragen


  Back To Top