skip to Main Content
  • Betrokken
  • Snel en duidelijk
  • Resultaat
  • Persoonlijk
  • 25 jaar ervaring

Advocaat kosten

Advocaat kosten

U bent op zoek naar een advocaat en wilt graag vooraf een schatting van de advocaat kosten? Neem dan contact op met Messink Advocatuur. Om een goede inschatting te krijgen van uw kansen en de advocaat kosten in uw zaak kunt u bij ons kosteloos terecht voor een gesprek van 30 minuten waarin u uw zaak aan ons voorlegt.

Eerste advies

Na aanleiding van ons eerste gesprek ontvangt u een eerste advies. Bovendien zullen wij voor u nagaan of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand van de overheid. Mocht dat niet het geval zijn dan betaalt u een vast uurtarief. Dit is in de meeste gevallen € 180,00 en 5% kantoorkosten (excl. 21% BTW). Een vaste prijs is slechts in een aantal zaken mogelijk. Bij een echtscheiding op gemeenschappelijk verzoek is bijvoorbeeld een vast bedrag van € 1.250,00 (excl. BTW en kantoorkosten) mogelijk.

Messink advocatuur contractenrecht advocaat

Aanvullende kosten

Naast de advocaat kosten dient u ook rekening te houden met eventuele aanvullende kosten, zoals de kosten van de rechtbank (griffierechten), het opvragen van documenten bij overheid (leges) en de deurwaarder. Wij kunnen u optimaal adviseren over de kosten die u dient te maken voor uw zaak.

Vrijblijvend contact

Neem voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met een deskundige advocaat contact op met ons advocatenkantoor in Nijmegen – Wijchen. Zo wordt u op de hoogte gebracht van de advocaat kosten en kunt u ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen!

Back To Top