skip to Main Content
 • Betrokken
 • Snel en duidelijk
 • Resultaat
 • Persoonlijk
 • 25 jaar ervaring

Sociaal zekerheidsrecht

Over Messink Advocatuur

Bent u op zoek naar een advocaat die kennis heeft van het sociaal zekerheidsrecht? Dan zit u goed bij Messink Advocatuur! Messink Advocatuur behandelt vrijwel alle zaken, maar wij zijn bijzonder gespecialiseerd in echtscheidingsprocedures en ontslagrecht in samenhang met het sociaal zekerheidsrecht. Bent u op zoek naar een ervaren advocaat die expertise heeft op verschillende rechtsgebieden? Plan dan een kennismakingsgesprek in en leg uw situatie uit. Vervolgens adviseert de advocaat en maakt hij een kostenindicatie en een inschatting van uw kansen. Kies daarna geheel vrijblijvend of u gaat samenwerken met Messink Advocatuur. Meer weten over Messink Advocatuur of het sociaal zekerheidsrecht? Lees dan snel verder!

Sociaal zekerheidsrecht

Wat is sociaal zekerheidsrecht

Sociaal zekerheidsrecht is onderdeel van het bestuursrecht en bevat wetten en regels die ervoor zorgen dat mensen een inkomen hebben terwijl ze arbeidsongeschikt, ziek of werkloos zijn. Het sociaal zekerheidsrecht omvat de sociale voorzieningen en de sociale verzekeringen. Als iemand het financieel gezien moeilijk heeft, biedt de overheid een uitkomst en kan diegene gebruik maken van het sociaal zekerheidsrecht. Bent u op zoek naar een advocaat die u adviseert bij het sociaal zekerheidsrecht? Dan zit u goed bij Messink Advocatuur. Als het UWV of bijvoorbeeld de gemeente een uitkering intrekt, een boete uitdeelt of een uitkeringsaanvraag wijzigt, kunt u bezwaar maken. En als het escaleert kunt u zelfs naar de rechter stappen. Zoekt u een advocaat die uw belangen op de juiste manier behartigt? Messink Advocatuur komt graag op voor de belangen van uitkeringsgerechtigden.

Voordelen bij Messink Advocatuur

Als u kiest voor een advocaat van Messink Advocatuur, geniet u van veel voordelen. Laat u adviseren door een gespecialiseerde advocaat over de regelgeving van het sociaal zekerheidsrecht en achterhaal welke rechten u heeft. U kunt een kennismakingsgesprek met ons inplannen en uw situatie uitleggen, dan geven wij u advies! Als u kiest voor een sociaal zekerheidsrecht advocaat van Messink Advocatuur, dan krijgt u:

 • Een advocaat die gespecialiseerd is in sociaal zekerheidsrecht
 • Een advocaat die persoonlijk contact erg belangrijk vindt
 • Duidelijke, snelle en heldere communicatie
 • Een advocaat die uw belangen resultaatgericht behartigt

Advocatenkantoor Messink Advocatuur

Zoekt u een advocaat die veel kennis heeft over het sociaal zekerheidsrecht? Bent u op zoek naar een advocatenkantoor bij u in de buurt? Plan vandaag nog een kennismakingsgesprek in en laat u adviseren en helpen bij de wetgeving omtrent het sociaal zekerheidsrecht! U kunt contact met ons opnemen door uw gegevens achter te laten op het contactformulier op onze website. U kunt ook bellen naar 024-7510100 of een mail sturen naar info@messinkadvocatuur.nl. Messink Advocatuur helpt u graag met een specialist op het gebied van sociaal zekerheidsrecht!

Contact opnemen

Vrijblijven kennismakingsgesprek of meer informatie aanvragen


  Back To Top